Linda Meeuwsen

Mondhygiënist

Mensen bewust maken van het belang van een goede mondzorg in relatie tot de algemene gezondheid en het begeleiden hierin, is wat ik graag doe. Door gebruik te maken van tijd en aandacht kan ik samen met de cliënt preventief te werk gaan om nodige behandelingen in de toekomst te voorkomen. Mocht behandeling toch noodzakelijk zijn, dan is het bieden van kwaliteit in kennis en kunde voorhanden om de mond in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen. En dat allemaal afgestemd op wat de cliënt op dat moment vraagt en nodig heeft. Samen tot een juiste (preventieve) werkwijze komen voor een dagelijkse routine in de mondverzorging. Dat maakt mijn werk als mondhygiënist boeiend, uitdagend en afwisselend.

De relatief informele sfeer binnen de praktijk brengt openheid met zich mee en discussies op gang wat betreft de vele verschillende behandelwijzen binnen de tandheelkundige zorg. De mogelijkheid om te kunnen overleggen met je collega(s), biedt directe kwaliteit in de behandeling en zorgt voor een scherp zicht op tandheelkundige visies en ontwikkelingen.

Door het volgen van cursussen en trainingen, het bijwonen van congressen van o.a. de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten ontmoet ik en deel ik kennis met andere tandheelkundige zorgprofessionals en sta ik geregistreerd in het KRM, het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten.

Zet de stap en maak een afspraak. Hopelijk ontmoeten we elkaar eens voor een persoonlijk gesprek voor een leven lang een gezond gebit.

Linda Meeuwsen, mondhygiënist

Terug naar overzicht