Miriam Meeuwsen

Eigenaar/mondhygiënist

Ruim 25 jaar bestaat onze Mondhygiënistenpraktijk Elst nu. Gestart als éénpitter, nu een praktijk met 5 gediplomeerde mondhygiënisten. In de loop van de tijd veel ervaring opgedaan. Als eerste op het technische gebied, wat de kwaliteit van onze behandelingen hoog houdt. Daarnaast geleerd over relaties en mensen. Het voordeel van een relatief kleine praktijk is, dat je voor je cliënten de tijd kunt nemen met aandacht en zorg. Dit is zeker geen luxe. Vooral niet wanneer je jezelf realiseert, dat in deze snelle maatschappij weinig ruimte is voor aandacht en zorg in welke zorginstelling dan ook.

Als praktijkeigenaar ben ik trots op mijn collega’s. We houden elkaar scherp. We stimuleren elkaar om bij te blijven en selectief mee te gaan in nieuwe inzichten op tandheelkundig gebied. We zijn lid van de NVM (Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten) en mijn collega’s staan ingeschreven in het KRM (Kwaliteitsregister Mondhygiënisten).

Naast mijn werk als mondhygiënist werk ik als geregistreerd psychosociaal therapeut, ook gericht op mensen met angst voor de tandheelkundige behandeling.

Een leven lang een gezond gebit, dat is waar ik voor sta. Graag hoop ik jullie eens te mogen ontmoeten in onze praktijk.

Miriam Meeuwsen, mondhygiënist

Terug naar overzicht